';

Vanliga frågor

Lättast är att använda kontaktformen eller skicka ett mail direkt till mig (info@kongsmark.se) härifrån kan vi börja planera bröllopsfotograferingen.

Ja, det är viktigt, att vi har träffats innan fotograferingen, så att vi hinner bekanta oss med varandra. Eftersom vi ska tillbringa många timmar tillsammans på er bröllopsdag, så är det viktigt att ni också känner ett förtroende för mig så ni kan slappna av under fotograferingen. Då får vi de bästa bilderna.

Det är helt upp till er hur mycket ni vill dokumentera, men jag brukar rekommendera minst fem timmars fotografering, för att vara säker på att allt från er stora dag kommer med. Vi planera in 1,5 timme till n separat fotosession av brudparet och eventuell brudföljet om ni önskar det.

Ja, jag hjälper er att sammanställa en tidsplan, så att både ni och jag har tydliga hålltider och vet vad som ska hinnas med.

Ja, alla bilderna, som vackert beskriver ert bröllop skal vare eran. Ni får bilderna levererad på media och normalt blir det mellan 400-600 bilder för en 5 timmars bröllopsfotografering.

Under högsäsongen (Maj-September), vill era bröllopsbilder vara klara mellan 6-8 veckor. Målet är att bilderna blir klara så fort som möjligt, förstår ju att ni är nyfikna och vill se och uppleva eran stora dag igen och igen.

Det natruliga ljuset är fantastisk, det båda om det regnar, snör eller är hög sol – bilderna blir så mycket mer levande när de tas i naturlig miljö. Ljuset är faktiskt underbart vackert när det regnar, och bilderna blir helt magiska. Jag har dock alltid med båda paraply, filt och skyddsplast plus, vi har gjort en plan B så vi kommer i lä för regnet.

Det kan vara bra att ta med ett par skor att byta med, eftersom vi kommer att röra på oss mellan olika miljöer. Ett par gympaskor är perfekta och går att gömma under klänningen.

Jag reser till världens ände om det är där ni vill bli fotograferade! Jag älskar att fotografera bröllop och reser mer än gärna, så tveka inte med att skicka en förfrågning oavsett vart i världen ni gifter er.

Ni får tillgång till boken på nätet innan den går i tryck, så att ni i lugn och ro kan gå igenom designen av er bok. Ni kan även göra ändringar upp till två omgångar innan den beställs. Boken trycks inte förrän ni har godkänd den.