';

Studentfotografering 2015

Studentfotografering 2015

Tiden är här, studenter finns överallt – glada ungdomar som äntligen kan se fram till att få vara lite ledig efter många timmars förberedelse inför examen. På SSHL i Sigtuna tog ungdomarna studenten sista vecka och i denna vecka är det igen tid för fler studenter att få på studenter mössan, en tid jag själv minnes, som en helt fantastisk dag och med många fester, faktisk som var det igår, fast det var ju nog lite längre tid sedan jag tog studenten. Men nu är det faktisk dags att göra en Studentfotografering 2015. Idag är det mer populärt än någonsin att gå till fotografen och få denna dag dokumenterad båda med fina porträttbilder men också från studentuppvaktningen . Thea tog studenten på Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) i fredags och det var en dag med många glada ansikten i gatorna i Sigtuna.

Har ni inte hunnit boka en tid till studentfotografering än så finns där faktisk lite tider kvar, så hör av er till mig på mail info@kongsmark.se så bokar vi in en tid för eran studentfotografering 2015 och ni får höra mer om vilka olika paket där finns.

 

Annette

There are 0 comments on this post
  1. June 01, 2015, 4:38 pm

    Annette!
    vilka otroligt talande och vackra bilder du tar.
    Hade glädjen att möta dig på Theas jättefina studentmottagning. Kommer att höra av mig nästa gång vi är på jakt efter bra bilder, helt klart.
    Bästa hälsn, Helena

Leave a reply