';

Morgongåva fotografering eller boudoir fotografering

Morgongåva fotografering eller boudoir fotografering

En morgongåva fotografering eller boudoir fotografering är så populärt som aldrig för – man kan säga att morgongåva säsongen är här och det är jag riktig glad för. En av de fotograferingar som står mitt hjärta närt är en morgongåva fotografering. Inte bara är det en fin och personlig present att ge bort, det gir också ett boost, ett egoboost. Fotograferingen börja med, att vi sätter oss ner, prata lite om stilen och kikar på vilka underkläder, smycken, skor osv. du har tagit med, här besluter vi tillsammans, för vilket eller vilka sätt du skal ha på och så sätter vi lite fart på den roliga session. Min studio ligger i Sigtuna och jag gör om den till ett litet hotellrum som var vi i Stockholm eller Uppsala – så här spara vi faktisk kostnaden på att boka in ett hotellrum till boudoir fotograferingen.

När allt är klart och du har valt dina bilder så levereras allt i en fin svart linnen box – Du har möjlighet för,  som Karolina att välja till ett litet svart album med satin band vart jag montera bilderna med passepartout, albumet matchar boxen. Vill du se hur dess album ser ut – klickar du här: Morgongåva / Boudoir album i svart linnen

Karolina har till min glädje sagt ja till att jag får visa upp några av hennes bilder från hennes morgongåva fotografering i min studio.

 

Annette

There are 2 comments on this post
 1. Ingerlise Jensen
  June 15, 2015, 4:37 pm

  Meget smukke billeder

 2. Zara Eklund
  May 01, 2019, 1:43 pm

  Hej!
  Vad är kostnad boudoirfotografering och vad ingår? Går det att fota i hemmet på Stora Essingen?

  Mvh/Zara

Leave a reply