';
Annette Kongsmark

Fotograf...

What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.

– Karl Lagerfeld

Mitt namn är Annette och jag kommer från Danmark, det är jag som driver Kongsmark Foto AB. Min passion blev mitt jobb och det är jag tacksam för. Resan till vart jag är idag har varit hårt arbete och roliga stunder, for mig är en bild inte bara en bild – det är en känsla.

Mitt mål är att ni ska hitta inspiration på min hemsida inför eran fotografering.

Bilder för livet, att minnas de härliga stunder och skratta, vem kan säga nej till det? Har ni precis förlovat er, eller är du gravid? ni kanske redan är en familje eller vill du ha lite nya bilder på dig själv? Tveka inte med att höra av er för en tid eller mer information. Priser på mina olika fotograferingar hittar ni på min hemsida under priser.

En mer personlig gåva kan men inte ge bort till sin älskade. En morgongåvafotografering eller boudoir session är helt fantastisk och t.o.m rolig. Vi fotograferar i min studio, som blir stylad till ett hotellrum med dagsljus. Du kommer förberedd enligt den information du har tagit emot från mig innan och då kör vi – lovar du snabbt kommer in i det och tycker att det är kul – innan du vet om det är vi klara.

Bröllop är något helt unikt och ligger nära mitt hjärta. Dagen ni gifter er, kommer det känslor från alla håll och det vill jag fånga på bild så ni kan få uppleva dagen om och om igen. Tycker ni om att skratta och leka, vara lite avslappnade och spontana så kan jag garantera er fina bilder med stor variation, som visar vem ni er.

Utöver fotograferingar för privata kunder så erbjuder jag också fotograferingar åt företag. Besök gärna min företagssida för inspiration och mer information.

Intresserad i att se mer så klicka in på min blogg som också är min portfolio, här hittar ni de senaste fotograferingar jag gjort och jag uppdaterar bloggen så fort jag hinner. Ni är också välkomna att skicka ett mail via kontaktformen.

Annette Kongsmark signatur