';

Annette Kongsmark

Fotograf...

What I like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.

– Karl Lagerfeld

Mitt namn är Annette och jag kommer från Danmark. Fotografering är min passion och Jag fotografera företagsporträtt, interiör, exteriör, produkter och event/evenemang.

Min önskan är att ni ska hitta inspiration och idéer på min hemsida till er nästa fotografering oavsett om det gäller produktfotografering, interiör eller företagsporträtt

Proffsiga och personliga porträttbilder av personalen, styrelsen, eran VD, tillsammans skapar vi den helt rätta känslan för det ni vill förmedla. Fotograferingen kan bokas i min studio eller on location vilket innebär att fotografering kommer ske i den miljö ni önskar.

Att fotografera interiör och exteriör är ett projekt vart det krävs att vi träffas innan och går igenom föremålet med fotograferingen. Här går vi igenom era idéer och önskemål samt kollar vilken ljussättning som behövs för bästa resultat.

En produktfotografering eller en reklamfotografering kan både göras i fotostudio eller i en miljö, som är anpassad till föremålet. Min studio finns i Sigtuna och produkter kan lämnas in för fotografering och bildbehandling.
Produktbilderna ska profilera och sälja!

Att fotografera evenemang eller event är alltid roligt och behöver inte vara dyrt.  Jag gillar att träffa folk och fånga de viktiga ögonblicken på bild, som senare kan användas i olika sammanhang som årsredovisningen, i presentationer och på hemsidan. Beskriver ni vad ni önskar löser jag resten.

Besök min blogg/portfolio och upptäck mer av vad jag erbjuder. Självklart går det bra att skicka mail via kontakt sidan eller ringa också.

Annette Kongsmark signatur