';

Företagsporträtt  gäller porträtt av medarbetare, ledningsgruppen, VD osv.  Företagsporträtt kan fotograferas hos er i eran egen miljö eller i min studio. Vi kan lägga upp fotograferingen i samband med ett möte el. event så tiden maximeras.

Att fotografera interiör och exteriör är ett projekt vart det krävs att vi träffas innan och går igenom föremålet med fotograferingen. Här går vi igenom era idéer och önskemål samt kollar vilken ljussättning som behövs för bästa resultat.

En produktfotografering eller en reklamfotografering kan båda göras i fotostudio eller i en miljö, som är anpassad till föremålet. Min studio finns i Sigtuna och produkter kan lämnas in för fotografering och bildbehandling.

Där finns många möjligheter för användning av bilderna och i varje offert ingår alltid fri användningsrätt vilket innebär att ni kan använda bilderna i egen verksamhet soch på de sociala medierna. Fråga gärna om ni önskar att få mer information om hur detta fungerar.

Vi erbjuder helhetslösningar, anpassade efter era behov. Varför betala för mer än ni behöver?

Tillsammans går vi igenom era idéer och önskemål. Så tveka inte med att höra av er oavsett om ni har frågor eller önskar en offert.

Offert

Tveksam på hur ni ska göra och behöver idéer? Skicka ett meddelande via kontakt sidan.  mer info så återkommer vi meden offert eller förslag på hur ni kan gå tillväga  – det kostar inget.

Kvalitet

Bilderna ni väljer i ert online galleri levereras högupplösliga, redo för användning. Utrustningen där används är Nikon, som är känd hög prestanda och kvalitet.

Fotografering

All utrustning kommer vara på plats innan avtalat tid för fotograferingen och strax jobbet är klart återställas allt som inna om vi jobbar i ert miljö.

Service

Vår service inkluderar en genomgång innan och efter fotograferingen. Därutöver ingår att ni fritt kan få support rörande de bilder ni har köpt i efterhand.