Nu ska vi gifta oss

Det känns så rätt och vi kan inte vänta…. efter 4 mdr. flyttade vi ihop och nu gifter vi oss, vi är som skapad för varandra. Och jag gir Johanna och Mikael rätt, det den ene inte kan och gör, kan den andra och gör det också. Johanna var inte blyg för att erkänna att hon är lekbarnet i deras förhållande och det märktes också under provfotograferingen, som vi hade när vi träffades för 2 veckor sedan. Jag ser fram till att få vara med detta underbara brudpar under stort set hela deras dag, när dom gifter sig i Uppsala i Juni, och jag är säker på att där blir väldig många detaljer att visa upp från deras bröllop sen.

 

 

Publiserad

10/05/2012

Kategorier

Bröllop, Engagement

3 kommentarer

Kommentera gärna

Prov fotografering JohannaMikael 1Prov fotografering JohannaMikael 2provfotografering JohannaMikaelProv fotografering JohannaMikael 5Prov fotografering JohannaMikael 6Prov fotografering JohannaMikael 8Prov fotografering JohannaMikael 7Provfotografering JohannaMikael 3Prov fotografering JohannaMikael 9Prov fotografering JohannaMikael 10Prov fotografering JohannaMikael 11Prov fotografering JohannaMikael 13Prov fotografering JohannaMikael 14Prov fotografering JohannaMikael 15Prov fotografering JohannaMikael 16Prov fotografering JohannaMikael 17Prov fotografering JohannaMikael 18Prov fotografering JohannaMikael 19Prov fotografering JohannaMikael 20Prov fotografering JohannaMikael 21Prov fotografering JohannaMikael 22Prov fotografering JohannaMikael 23Prov fotografering JohannaMikael 24Prov fotografering JohannaMikael 25Prov fotografering JohannaMikael 12
Gillar
  • Jenny | 10/05/2012

    Mysiga bilder, Annette! Härligt!

  • Johanna | 13/05/2012

    Så fina bilder! Du har verkligen fångat känslan, Annette! Ser fram emot 21/7! 🙂

  • Anneli | 13/05/2012

    Vilka härligt lekfulla kärleksbilder!

Kommentera gärna