Nu ska vi gifta oss

Det känns så rätt och vi kan inte vänta…. efter 4 mdr. flyttade vi ihop och nu gifter vi oss, vi är som skapad för varandra. Och jag gir Johanna och Mikael rätt, det den ene inte kan och gör, kan den andra och gör det också. Johanna var inte blyg för att erkänna att hon är lekbarnet i deras förhållande och det märktes också under provfotograferingen, som vi hade när vi träffades för 2 veckor sedan. Jag ser fram till att få vara med detta underbara brudpar under stort set hela deras dag, när dom gifter sig i Uppsala i Juni, och jag är säker på att där blir väldig många detaljer att visa upp från deras bröllop sen.

 

 

Publiserad

10/05/2012

Kategorier

Bröllop, Engagement

3 kommentarer

Kommentera gärna

Provfotografering JohannaMikael 3
Gillar
  • Jenny | 10/05/2012

    Mysiga bilder, Annette! Härligt!

  • Johanna | 13/05/2012

    Så fina bilder! Du har verkligen fångat känslan, Annette! Ser fram emot 21/7! 🙂

  • Anneli | 13/05/2012

    Vilka härligt lekfulla kärleksbilder!

Kommentera gärna