Engagement shoot – Tuscany Italy I Shelly & Antonio

Förste gången jag var i Tuscany, Italien, altså inte förste gången i Italien, var når jag skulle vara med och fotografera Antonio och Shelley’s engagement shoot, pree wedding, casual portrait osv, ja det har många olika namn men men. Shelley är från Santa Barbara  och Antonio jaaa är från Rom. Tuscany är så fantastik och jag förstår varför dom bor i Italien. Shelly och Antonio äger och driver Castello Delle  Serre – ett fantastisk vackert slott. Jag vet det är tacksamt, att fotografera ett stället där det inte regnar så mycket och att naturen ser lite annorlunda ut – men vi har faktisk väldig mycket att bjuda på i Sverige också, tycker jag i alla fall:-)

 

 

Publiserad

17/01/2012

Kategorier

Engagement

6 kommentarer

Kommentera gärna

Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 3Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 7Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 2Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 1Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 4Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 5Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 6Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 8Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 9Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 10Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 11Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 12Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 13Annette Kongsmkark Destination wedding Tuscany 14
Gillar

Kommentera gärna